Amoras 3, De Rode Ridder en Vertongen & Co stripplezier!

nieuwe strips mei

Het langverwachte derde album van Amoras ligt vanaf woensdag in de winkels. Van deel 1 en deel 2 werden meer dan 250 000 exemplaren verkocht! De reeks houdt echt iedereen in spanning. In deel 3 Krimson lees je hoe de saga verder gaat… Voor de fans van Markske is er een nieuw album van Vertongen & Co, De vloek van de Japanse vaas. In De Spookkrijgers, het nieuwste album van De Rode Ridder, roept Merlijn de hulp in van Johan om demonen te verslaan. Verder verschijnt ook nog de 5de special van De Kiekeboes en het zomervakantieboek van Junior Suske en Wiske. In beide albums vind je een combinatie van strip en spelletjes. In de 3de Omnibus van Urbanus kan je genieten van maar liefst 5 stripverhalen. Veel leesplezier!

De vloek van de Japanse vaas

Vertongen & Co

Mark wil voor Oma Boma een geschenk kopen, omdat het haar verjaardag is. Uiteraard is Fernand er als de kippen bij om hem een vaas te verkopen. Tijdens het feestje bij Oma Boma duiken enkele duistere figuren op die de vaas proberen te stelen. Er blijken zelfs verschillende partijen te zijn die het op de vaas hebben gemunt. Maar wie is nu de rechtmatige eigenaar? Een speurtocht onder leiding van inspecteur Porei voert onze helden naar Japan, waar het tot een spannende ontknoping komt.

De Spookkrijgers

De Rode Ridder

De vader van Yorimoto, Kinugasa, zit nog steeds vast in de schemerzone. Met elke dag groeit zijn woede jegens zijn zoon en Demoniah die hier verantwoordelijk voor zijn. Met de hulp van enkele demonen lukt het hem eindelijk terug te keren naar de gewone wereld. Kinugasa’s wraak zal zoet zijn. Hij zal met een leger demonen Japan veroveren. Merlijn roept de hulp van de Rode Ridder in, die op zoek moet gaan naar Yorimoto om samen de wapens op te nemen tegen zijn vader.

Krimson

Amoras

Suske zint op wraak: Krimson moet boeten, hij heeft zíjn Wiske vermoord. Samen met Jérusalem trekt hij op oorlogspad. Intussen achterhaalt Krimson het grote geheim van Jérusalem. Haar duistere kant intrigeert hem en hij moet en zal haar in handen krijgen - maar eerst moet hij van dat irritante Suske verlost zijn… En Jérusalem? Die weet heel erg goed waar ze mee bezig is…

Special Music maestro

De Kiekeboes

Hoewel De Kiekeboes een reeks op papier is, zit er verbazingwekkend veel muziek in! Met albums als Havana Gilla, Lang zullen ze leven en Vrolijke vrolijke vrienden tonen de familieleden dat ze flink wat noten op hun zang hebben. Voeg daarbij nog een hoop spelletjes en artikels en deze vijfde special van de Kiekeboes klinkt als muziek in de oren!

Omnibus 3

Urbanus

In deze derde Urbanus-omnibus weer 5 dolle en driedubbel geflipte avonturen van Urbanus en de zijnen: De tenor van Tollembeek, Urbanus moet trouwen, Radio Salami, De geboorte van Urbanus en Het vlooiencircus. Opgepast, het lezen van deze omnibus kan ernstige gevolgen hebben voor uw lachspieren.

Vakantieboek

Junior Suske en Wiske

Bang om je te vervelen tijdens de vakantie of ben je in een luie bui? Neem dat maar dit vakantieboek even vast en doe mee met de leukste Suske en Wiske spelletjes, los de raadsels op, of lees gewoon een strip! Het Junior Suske en Wiske zomerboek is goed voor uren lees- en spelplezier!

Pocket 38

Suske en Wiske

Pocket 38 gooit het over de financiële boeg: daarin worden de avonturen De poenschepper, De gekke gokker en De gladde glipper gecombineerd.

 

 

 

Contacteer ons
Lynn Kiekens WPG uitgevers België
Lynn Kiekens WPG uitgevers België
Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen