Amoras 5. De trailer die te straf was voor YouTube.

Campagne Amoras 5 wordt op gang getrokken met opmerkelijke trailer

 

Beste stripjournalist,

As we speak, wordt de trailer van Wiske, het vijfde deel in de zesdelige sage Amoras, op het grote publiek losgelaten.

De Apocalyps barst in alle hevigheid los op Amoras, de totale vernietiging van het eiland en iedereen die er nog rondloopt lijkt onafwendbaar.

Dat de sfeer in Amoras 5 grimmig en intens is, oordeelde ook YouTube: op de trailer mag niet worden geadverteerd wegens te gewelddadig.

Het nieuwe album in de reeks, Wiske, verschijnt op 20 mei 2015. De reeks eindigt met deel 6, Barabas, op 4 november dit jaar.

Kijk en laat de trailer voor zich spreken: https://youtu.be/e5BdVAC2p1I.

And share if you like.

Amoras, de moderne spin-off van Suske en Wiske, met dezelfde personages in de hoofd- en bijrollen, wordt geprezen om zijn lef en de heilige huisjes die duchtig omvergetrapt worden.  Suske, het eerste deel van Amoras  werd in mei 2013 gelanceerd en was onmiddellijk een overweldigend succes, zowel bij de critici als bij het grote publiek. Tot dusver werden er in totaal meer  dan een half miljoen  Amoras-albums verkocht. Vanaf het begin werd de reeks opgevat als een zesdelige, eindige saga. Het vierde deel Lambik werd onlangs nog bekroond met de Fnac Stripprijs.

Contacteer ons
Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen