De Kiekeboes te gast bij Frida Kihlo in Mexico!

De Kiekeboes maken een exotisch uitstapje voor album 142

Dinsdag 14 april 2015 —  

Beste,

De lente lijkt aangebroken, de bloesems staan in volle bloei en toch doen de Kiekeboes ons al verlangen naar een zwoele zomer. Voor album 142, ‘Tot op de bodem’, reizen ze naar Mexico voor een verblijf op de prachtige haciënda van Frida Kihlo. Wat oorspronkelijk een snoepreisje moest worden, ontaardt in een dol avontuur als blijkt dat de deze gehaaide zakenvrouw-met-snor een stil water met heel diepe gronden is. Ontvoeringen, schietpartijen en gevaarlijke achtervolgingen doen de temperatuur stijgen!

Morgen verschijnt ook het derde deel in De Premières-reeks van Nero. In deze reeks van 9 albums maakt telkens een van de hoofdfiguren van de stripreeks zijn of haar opwachting. In ‘De zwarte voeten’, oorspronkelijk album 11, maken we kennis met Meneer Pheip, die hier in het huwelijk treedt met Madam Pheip.

Last but not least, ligt morgen ook de gloednieuwe F.C. De Kampioenen-special in de rekken. De ‘Vertongen draait door’-special is een bundeling van drie strips met Markske, de populairste Kampioen in de hoofdrol, aangevuld met superleuke spelletjes.

Kortom, dit wordt weer een maand boordevol stripplezier. Als toemaatje vinden jullie in de bijlage nog de verschijningskalender van onze stripreeksen deze zomer en dit najaar.

De Kiekeboes 142
Tot op de bodem

Jens maakt een reisreportage over Mexico en nodigt de Kiekeboes uit om hem te vergezellen. Op de haciënda van Frida Kihlo ontdekken ze echter dat deze gehaaide zakenvrouw-met-snor een stil water met heel diepe gronden is. De Kiekeboes zullen tot op de bodem van de oceaan moeten gaan om het geheim van Frida te doorgronden…

 

Nero
De Premières: Meneer Pheip

In De zwarte voeten herbeleven  we de eerste kennismaking met Meneer Pheip, duiken er aliens op én wordt er getrouwd. Een absolute Nero-klassieker!

 

F.C. De Kampioenen Special
De ‘Vertongen draait door’ Special

Reporter bij radio Hallo, agent in noodgevallen, sporadische superheld, trouwe echtgenoot van Bieke Crucke en trotse papa van Paulien. Deze special draait helemaal rond de lotgevallen van – je raadt het al – Mark Vertongen, alias ‘kieken’.