Haarlems Dagblad & Suske en Wiske voor één dag samen

Op woensdag 18 juni a.s. publiceert Haarlems Dagblad in samenwerking met Standaard Uitgeverij een unieke krant naar aanleiding van de lancering van het nieuwe album van Suske en Wiske: DE ZWARTE TULP.

Het album De zwarte tulp is losjes gebaseerd op de gelijknamige roman van Alexandre Dumas en speelt zich af in Haarlem en omgeving. Het oorspronkelijke verhaal wordt overgoten met een magisch sausje…..
Haarlems Dagblad is dan ook verheugd om als eerste in Nederland een gepersonaliseerde Suske en Wiske-krant te brengen. Suske en Wiske zijn in Nederland erg populair en kennen een grote schare fans.

Om deze collector’s edition te realiseren komen Peter Van Gucht en Bruno de Roover van Studio Vandersteen op dinsdag 17 juni een dagje meedraaien op de redactie van Haarlems Dagblad.
Suske, Wiske, Lambik, Sidonia, Barabas en Jerom; allemaal krijgen ze hun plaatsje in de krant, geven ze hun kijk op de actualiteit en komen ze aan het woord in verschillende rubrieken. Tekenaar Luc Morjaeu tekende speciaal voor deze editie enkele exclusieve tekeningen van de stad Haarlem.
 

Korte inhoud van het verhaal: 

“Krimson heeft weer gemene plannen, maar Barabas is hem te slim af: hij injecteert Krimson met een vloeistof uit witte tulpen zodat al zijn slechtheid verdwijnt. Daarbij loopt echter iets mis, want Krimson wordt geplaagd door schuldgevoelens en belandt in een coma. Onze vrienden moeten naar het verleden om op zoek te gaan naar het enige wat Krimson kan redden: de zwarte tulp...”

Voor meer informatie:
Saskia Jansen, Haarlems Dagblad, [email protected] of tel nr + 31 88-8241261
of Kelly Van de Pas, WPG Uitgevers, [email protected] of tel nr +32 476 51 25 03

 

Haarlems Dagblad is los te verkrijgen bij verschillende verkooppunten in het verspreidingsgebied van de krant op de dag van verschijning.

Daarnaast is de krant te bestellen via de website www.haarlemsdagblad.nl/service/ onder het kopje REDACTIE à kranten nabestellen.

De krant is ook als los exemplaar te koop in de Appstore (IOS) of Playstore (Android).     

Contact us
Kelly Van de Pas marketing & PR, WPG uitgevers België
Saskia Jansen Oplage Coördinator Haarlems Dagblad/IJmuider Courant, Haarlems Dagblad
Kelly Van de Pas marketing & PR, WPG uitgevers België
Saskia Jansen Oplage Coördinator Haarlems Dagblad/IJmuider Courant, Haarlems Dagblad
About Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij
Mechelsesteenweg 203
2018 Antwerpen