Have you already joined the FORCE?

J.ROM #2 Helder vanaf 18 maart in de winkel!

 

Beste,

Eind vorig jaar trok Standaard Uitgeverij opnieuw haar stoute schoenen aan en opende ze een doos 'durf' voor de lancering van J.ROM – Force of Gold. Een nieuwe driedelige spin-off-reeks, een episch avontuur van een eigen held.  De lat lag hoog en de verwachtingen ook.

Het eerste album, Schaduw, stond na lancering vijf weken lang in de strips-verkooptop 10 van Vlaanderen en Brussel*. J.ROM deed het in zijn categorie beter dan de gekende en gerenommeerde klassiekers en Schaduw kan in Vlaanderen met trots naast de grote familiereeksen staan.

Bovendien werd J.ROM in Nederland ook genomineerd voor de Stripschapsprijs:  ‘Album van het jaar 2014’ en ‘Publieksprijs’ in de categorie ‘Avontuur en Vermaak’. In Vlaanderen was het album genomineerd voor de stripprijs van Fnac 2015.

Dit alles sterkt Standaard Uitgeverij in de overtuiging dat er een markt bestaat voor de epische stripreeksen waarop zij wil blijven inzetten.

Deel 2, Helder, verschijnt op 18/03/2015. De strijd tussen goed en kwaad barst los in dit verhaal. Het kwaad krijgt bovendien een gezicht: Abaddon! J.ROM neemt het op tegen zijn aartsvijand in een episch gevecht honderden meters boven de grond. Intussen krijgen Pi en Birdsong de sinistere Dr. Yulls over zich heen wanneer hij hun hoofdkwartier bestormt. Blijft FORCE overeind?

Have you already joined the FORCE?

Contacteer ons
Kelly Van de Pas Marketing & PR Strips, Standaard Uitgeverij
Kelly Van de Pas Marketing & PR Strips, Standaard Uitgeverij
Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen