Have you already joined the FORCE?

J.ROM #2 Helder vanaf 18 maart in de winkel!

Vrijdag 13 maart 2015 —  

Beste,

Eind vorig jaar trok Standaard Uitgeverij opnieuw haar stoute schoenen aan en opende ze een doos 'durf' voor de lancering van J.ROM – Force of Gold. Een nieuwe driedelige spin-off-reeks, een episch avontuur van een eigen held.  De lat lag hoog en de verwachtingen ook.

Het eerste album, Schaduw, stond na lancering vijf weken lang in de strips-verkooptop 10 van Vlaanderen en Brussel*. J.ROM deed het in zijn categorie beter dan de gekende en gerenommeerde klassiekers en Schaduw kan in Vlaanderen met trots naast de grote familiereeksen staan.

Bovendien werd J.ROM in Nederland ook genomineerd voor de Stripschapsprijs:  ‘Album van het jaar 2014’ en ‘Publieksprijs’ in de categorie ‘Avontuur en Vermaak’. In Vlaanderen was het album genomineerd voor de stripprijs van Fnac 2015.

Dit alles sterkt Standaard Uitgeverij in de overtuiging dat er een markt bestaat voor de epische stripreeksen waarop zij wil blijven inzetten.

Deel 2, Helder, verschijnt op 18/03/2015. De strijd tussen goed en kwaad barst los in dit verhaal. Het kwaad krijgt bovendien een gezicht: Abaddon! J.ROM neemt het op tegen zijn aartsvijand in een episch gevecht honderden meters boven de grond. Intussen krijgen Pi en Birdsong de sinistere Dr. Yulls over zich heen wanneer hij hun hoofdkwartier bestormt. Blijft FORCE overeind?

Have you already joined the FORCE?

J.ROM Force Of Gold - Helder

Kelly Van de Pas Marketing & PR Strips at Standaard Uitgeverij