JBC duikt de wereld in van Amoras

Exclusieve Amoras T-shirts bij JBC

Beste stripliefhebber,

Belgische modeketen JBC lanceert een unieke T-Shirt collectie gebaseerd op de meest succesvolle nieuwe stripreeks van dit ogenblik.
Op 22 oktober verschijnt bij JBC de unieke T-Shirt collectie van Amoras. Op diezelfde dag verschijnt immers het vierde album (titel: LAMBIK) van de reeks die een kleine wervelstorm veroorzaakte in de stripwereld.

 


 

 

De Belgische modeketen JBC laat de Amoras-avonturen van Suske en Wiske in deze verrassend spannende reeks tot leven komen op niet minder dan 12 verschillende T-shirts voor coole jongens en meisjes.

Vanaf 22 oktober zijn alle T-shirts zijn exclusief online te koop op jbc.be en kan je in alle winkels terecht voor album 4 (Lambik). Deel 5 en 6 van Amoras zullen verschijnen in 2015.


Album 4 brengt weer een nieuwe wending met zich mee in deze sage:
Barabas meent dat hij op het punt staat om Suske en Wiske terug te halen, maar dan gaat het vreselijk mis en lijkt alle hoop verloren.
Lambik gelooft dat het zijn schuld is dat Suske en Wiske op Amoras zitten en hij besluit om tot actie over te gaan. Maar de raadsels stapelen zich op en hij geraakt niet wijs uit alles wat hij op z'n weg vindt. Tot hij eerst Jérusalem ontmoet en later Wiske weerziet.
De toekomst ziet er heel even minder somber uit, tot Wiske een verschrikkelijke ontdekking doet.

 

 

Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen