JBC duikt de wereld in van Amoras

Exclusieve Amoras T-shirts bij JBC

Donderdag 23 oktober 2014 — Beste stripliefhebber,

Belgische modeketen JBC lanceert een unieke T-Shirt collectie gebaseerd op de meest succesvolle nieuwe stripreeks van dit ogenblik.
Op 22 oktober verschijnt bij JBC de unieke T-Shirt collectie van Amoras. Op diezelfde dag verschijnt immers het vierde album (titel: LAMBIK) van de reeks die een kleine wervelstorm veroorzaakte in de stripwereld.

 


 

 

De Belgische modeketen JBC laat de Amoras-avonturen van Suske en Wiske in deze verrassend spannende reeks tot leven komen op niet minder dan 12 verschillende T-shirts voor coole jongens en meisjes.

Vanaf 22 oktober zijn alle T-shirts zijn exclusief online te koop op jbc.be en kan je in alle winkels terecht voor album 4 (Lambik). Deel 5 en 6 van Amoras zullen verschijnen in 2015.


Album 4 brengt weer een nieuwe wending met zich mee in deze sage:
Barabas meent dat hij op het punt staat om Suske en Wiske terug te halen, maar dan gaat het vreselijk mis en lijkt alle hoop verloren.
Lambik gelooft dat het zijn schuld is dat Suske en Wiske op Amoras zitten en hij besluit om tot actie over te gaan. Maar de raadsels stapelen zich op en hij geraakt niet wijs uit alles wat hij op z'n weg vindt. Tot hij eerst Jérusalem ontmoet en later Wiske weerziet.
De toekomst ziet er heel even minder somber uit, tot Wiske een verschrikkelijke ontdekking doet.