Kampioenen in Rio!

nieuwe strips op 18/06

Beste,

Niet enkel de Rode Duivels, maar ook F.C. De Kampioenen trekken in hun volgende strip naar het Wereldkampioenschap in Rio. Voor wie van de voetbalgekte niet genoeg kan krijgen, is er dit nieuwe spannende avontuur.
Uniek voor de Kiekeboes is Kiekeboeket 2.0. Hierin lezen we een volledige remake van het bestaande album 35. Het oude album werd hertekend en inhoudelijk aangepast aan de tijd van nu.
Verder verschijnen  nog  De zwarte tulp van Suske en Wiske, Het poesje van Pussy van Urbanus, Paniek van Mieleke Melleke Mol en een Vakantieboek van De Smurfen en Suske en Wiske.

Vakantie in zicht! Veel stripplezier.
 

De kampioenen in Rio
F.C. De Kampioenen

Balthazar Boma en zijn vrienden halen hun spaarpot leeg om naar het Wereldkampioenschap  in Rio te gaan. Bij Doortje en Carmen valt dit in slechte aarde. Maurice moet zich in bochten wringen om te mogen vertrekken van Pascale. Ook Bieke vindt dat het geld beter besteed kan worden.
Carmen en Doortje zien al spookbeelden voor zich opdoemen van hun mannen die zich laten verleiden door Braziliaanse schonen. Ze besluiten de mannen na te reizen en orde op zaken te stellen.
In Rio aangekomen, worden de Kampioenen al meteen beroofd van al hun bezittingen... Ze hebben enkel nog de kleren die ze dragen. Wat nu?

Kiekeboeket 2.0
De Kiekeboes

Heel lang geleden, toen de dieren nog spraken en de Kiekeboes hun eerste stappen zetten in stripland, verschenen er wekelijks losse gags. Een selectie hiervan werd later gebundeld in het album Kiekeboeket. Ondertussen traden we het digitale tijdperk binnen, zodat sommige grappen niet meer werkten. Tijd dus voor een upgrade. Verouderde gags werden geschrapt en vervangen door gloednieuw materiaal. Anderen kregen een opgepoetste setting en alles werd hertekend. Met dit album als resultaat.

Het poesje van pussy
Urbanus

Juffrouw Pussy is alles kwijt: haar baan, haar huis, haar zelfrespect. Ze wil zo snel mogelijk een dak boven haar hoofd en ze denkt dat ze met een baby meer kans maakt. Wie wordt de vader van het kind van Juffrouw Pussy? Uiteraard stelt Urbanus zich kandidaat en hoewel Pussy dat absoluut niet ziet zitten, raakt ze toch zwanger van hem. Of niet? Wie in Tollembeek zou anders de schuldige kunnen zijn?

De zwarte tulp
Suske en Wiske

Krimson heeft weer gemene plannen, maar Barabas is hem te slim af: hij injecteert Krimson met een vloeistof uit witte tulpen zodat al zijn slechtheid verdwijnt. Daarbij loopt echter iets mis, want Krimson wordt geplaagd door schuldgevoelens en belandt in een coma. Onze vrienden moeten naar het verleden om op zoek te gaan naar het enige wat Krimson kan redden: de zwarte tulp...

Paniek
Mieleke Melleke Mol

Mieleke en Melleke lijken wel stoere kindjes maar als het gevaar om de hoek loert, zitten ze met een ferm ei in hun broek. Gelukkig zijn er nonkel Nest en tante Tulp die hen altijd een veilig onderkomen bieden.

Vakantieboek
De Smurfen

Sapperdesmurf! Heb je dit boek al gezien? 128 pagina's boordevol Smurfenstrips, Smurfenpuzzels en Smurfenraadsels! Daar smurf je de vakantie wel mee door!

Vakantieboek
Suske en Wiske

Het Suske en Wiske Vakantieboek staat weer propvol spelletjes en leuke weetjes en natuurlijk ook spannende verhalen! Stort je mee in het avontuur met Het sprekende testament, De kale kapper, De regenboogprinses en De halve Havelaar.

Zomeractie

Wie tot eind augustus 2 strips* koopt krijgt een bon voor een extra voordelig verblijf bij Center Parcs, of een gratis ticket voor het zwemparadijs Aqua Mundo!
* deelnemende stripreeksen: Suske en Wiske, JR Suske en Wiske, De Kiekeboes, F.C. De Kampioenen, Vertongen & Co, Urbanus, De Rode Ridder, Mieleke Melleke Mol, Amoras en De Smurfen.
Meer info op www.wpg.be/zomeractie.

Contacteer ons
Lynn Kiekens WPG uitgevers België
Lynn Kiekens WPG uitgevers België
Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen