Ken je deze nieuwe strips al?

Nieuwe strips december Standaard Uitgeverij

Beste persrelatie, Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste strips van Standaard Uitgeverij. Deze maand staan vooral De Kampioenen in de kijker, met het nieuwe album dat aansluit bij de release van de bioscoopfilm . De Kampioenen trekken naar de Provence om hun eigen film op te nemen. Maar al gauw blijkt dat de regisseur nogal eigenzinnige principes heeft! Suske en Wiske daarentegen komen in aanraking met enkele sluwe vijanden wanneer ze de kroonprins van Brazzodia proberen te helpen. Als dat maar goed afloopt. En Urbanus heeft een ontmoeting met de advocaat van de duivel. Die besluit om de ziel van Urbanus te kopen, dan hebben de duivels in de hel vast en zeker genoeg werk voor een paar werken ! Nog meer verhalen vind je terug in de nieuwe pocket van Suske en Wiske, een nieuw én geweldig album van Mieleke Melleke Mol en een super winterboek van De Smurfen.

De kampioenen van de filmset
F.C. De Kampioenen

Freddy "Suske" Focus heeft filmplannen. Hij heeft een script (zegt hij), maar geen acteurs en geen geld. Niet getreurd echter: de regisseur slaagt erin om Balthazar Boma van de Boma Vleesindustrie warm te maken voor zijn project. Boma zal het geld voor de film voorschieten. Hij wordt hierbij meteen tot producent gebombardeerd. En de acteurs? Geen nood: de kampioenen zullen alle rollen vervullen.

De royale ruiter
Suske en Wiske

De koning van Urbanië wordt al een jaartje ouder en moet met pensioen. Kroonprins Kaburdan wordt bedreigd door de Adelaars, een bende die hem wil ontvoeren en een einde wil maken aan het koninkrijk Urbanië. De geheime dienst schakelt Suske in als dubbelganger voor de kroonprins. Maar dan blijkt dat er nog andere spelletjes gespeeld worden en dat Suske in groot gevaar verkeert...

De advocaat van de duivel
Urbanus

De duivels in de hel vervelen zich te pletter! De mensen zijn te braaf geworden en er zijn geen stoute zielen meer om te folteren. De advocaat van de duivel koopt de ziel van Urbanus, dan hebben ze zeker genoeg werk voor een paar weken. Als ze daar hun gat maar niet aan verbranden...

 

De overige nieuwe strips zijn:

Pocket 36 Suske en Wiske

Mieleke Melleke Mol 11 Urbanus vertelt

Winterboek De Smurfen

Contacteer ons
Kelly Van de Pas WPG uitgevers België
Kelly Van de Pas WPG uitgevers België
Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen