Lekker lezen in de krokusvakantie

Nieuwe strips en boeken Standaard Uitgeverij

Beste, Op woensdag 5 maart verschijnen er heel wat nieuwe boeken en strips. Voor de jongste lezertjes zijn er het nieuwe stripleesboek en het grote AVI-stripboek van Junior Suske en Wiske en opnieuw leuke grapjes van Mieleke, Melleke en Mol. Goed nieuws trouwens, want dit jaar zullen er nog drie nieuwe albums verschijnen van deze zotte vriendjes. Hoera! Voor wie na de film nog niet genoeg heeft van de allerbekendste voetbalploeg van ons land, is er een nieuw avontuur van F.C. De Kampioenen: ‘De Kampioentjes en het spookkasteel’. We kunnen ons ook een smurf lachen met het nieuw moppenboek van, jawel, De Smurfen. Verder verschijnt er nog Pocket 37 van Suske en Wiske met daarin drie spannende avonturen. Veel leesplezier!

Kan het wat stiller?!
Mieleke Melleke Mol

Tante Tulp is over haar toeren, want Mieleke en Melleke en zelfs Mol maken ontzettend veel kabaal! Met trom en cimbalen zetten onze sloebers het hele huis op stelten. Gelukkig komt Tut op bezoek en moeten Mieleke en Melleke het wat rustiger aan doen.
Benieuwd of dat lukt!

De Kampioentjes en het spookkasteel
F.C. De Kampioenen

Mark trekt met Paulien naar de zolder van Pascal om er oude filmpjes van Oscar te bekijken. Ze ontdekken een aantal filmspoelen waarop de scoutsreis van onze helden naar de Ardennen wordt verteld. Balthazar Boma, Xavier, Pascale, Carmen en Van de Sijpe zijn bij de scouts. Weldra vertrekken ze op kamp naar de Ardennen. Maar door de streken van Carmen missen ze de bus. Ze besluiten dan maar liftend de scoutsgroep na te reizen. ' s Avonds belanden de vrienden tijdens een onweer in een oude kasteelruïne. Ze besluiten daar de nacht door te brengen en de volgende dag door te reizen naar het kamp. Maar enkele ZOMBIES die opstaan uit hun graf, maken de jonge Kampioentjes duidelijk dat ze daar niet welkom zijn...

60 stripmopjes om zelf te lezen
De Smurfen

Hoewel de boosaardige Gargamel wel eens roet in het zorgeloze leventje van de Smurfen gooit, is lachen hobby nummer 1 van deze kleine rakkers. Vraag dat maar aan Lolsmurf!  In dit schattige boek vind je niet minder dan 60 grappige Smurfenfratsen. Elk verhaaltje beslaat maar een pagina! Je valt letterlijk van de ene lach in de andere. Voor jonge lezers is dit meteen ook een ideale manier om het lezen te oefenen!

Het grote AVI-stripboek
Junior Suske en Wiske

17 volwaardige stripverhaaltjes die variëren in moeilijkheidsgraad van AVI 1 tot 4. Zo groeit dit boek mee met de leesvaardigheid van het kind. De AVI-verhaaltjes van Junior Suske en Wiske vertellen met eenvoudige woorden en korte zinnen elke keer opnieuw een boeiend verhaal.

Strip-leesboek voor jonge lezers
Junior Suske en Wiske

Korte stripverhaaltjes in een net iets andere vormgeving: een mooi gebonden boek met een heel eigen leesbeleving. Dit boek bevat 21 nieuwe avonturen voor jonge lezers.

Pocket 37
Suske en Wiske

In Pocket 37 draait alles om transport met de albums De vliegende aap, Het vliegende bed en De Tuf-Tuf-Club.

 

Contacteer ons
Karoline Hofmans Marketing & PR jeugdboeken, WPG uitgevers België
Lynn Kiekens Marketing & PR Strips, WPG uitgevers België
Karoline Hofmans Marketing & PR jeugdboeken, WPG uitgevers België
Lynn Kiekens Marketing & PR Strips, WPG uitgevers België
Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen