Madam Confituur leert je de kneepjes van het vak

90 straffe potjes in 'Confituur, jam, gelei en marmelade'

Op ieder potje past een deksel en in ieder potje past wel wat confituur, jam, gelei of marmelade. Madam Confituur helpt je om 90 varianten uit te proberen, inclusief handige tips en tricks.

Madam Confituur leert je de kneepjes van het vak en neemt je mee naar lekkere klassiekers, zoals aardbeienconfituur, appelgelei en sinaasappelmarmelade, én originele smaakcombinaties als perenconfituur met gember en perzikenconfituur met prosecco.

Met Madam Confituur is het elke dag confituurseizoen.

Confituur maken was nog nooit zo eenvoudig met dit boek op je aanrecht. Dankzij de duidelijke recepten en de handige tips en tricks van Madam Confituur tover je snel en gemakkelijk de heerlijkste confituur, jam, gelei of marmelade uit je hoed. En dit in alle seizoenen.

Meer dan 90 straffe potjes, zoals:

  • aarbeienconfituur
  • aalbessengelei
  • confituur van blauwe bessen met limoncello
  • perenconfituur met speculaaskruiden
  • pompelmoesmarmelade
  • kruidige rodedruivengelei
  • ananasconfituur met mango en banaan

Katrien Hoebers, alias Madam Confituur, is verzot op alles wat in haar potjes past. Een tijdsbesteding die haar gezin volmondig toejuicht, al is het maar om af en toe hun vingers in een ander potje te kunnen steken. Met haar blog, workshops en boeken bewijst Madam Confituur dat confituur, jam, gelei of marmelade maken nog nooit zo leuk was.

 

______________________________________________

Madam Confituur, Confituur, Jam, Gelei en Marmelade
ISBN 978 90 223 3513 0 | 160 blz. | €19.99 | Paperback 
Verschijnt: april 2018
​M-Books

 

 

Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen