Merho ontmoet Maggie

en overhandigt haar zijn nieuwste album van De Kiekeboes - De Dode Brievenbus

Merho zal op 9 december 2014  het eerste exemplaar van zijn nieuwste album 'De dode brievenbus' overhandigen aan Minister Maggie De Block.

Mis dit niet!

 

 

Deze overhandiging gaat stipt door tussen 9u30 en 10u30 in de kantoren van Minister Maggie De Block te Brussel.

Foto's kunnen vrij genomen worden.

Merho en Minister Maggie De Block zijn ook beschikbaar voor interviews, maar alle aanvragen dienen vooraf goedgekeurd te worden. Gelieve uw aanvraag tijdig in te dienen.

!! Vergeet niet uw aanwezigheid vooraf te bevestigen aangezien u aangemeld dient te zijn om de kantoren te kunnen betreden.

Adres: Finance Tower, Kruidtuinlaan 50 bus 175, 1000 Brussel

Contacteer ons
Kelly Van de Pas marketing & pr, WPG Uitgevers België
Kelly Van de Pas marketing & pr, WPG Uitgevers België
Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen