Nieuwe exclusieve uitgaven Nero

Premières

Vandaag verschijnen de eerste twee uitgaven van de Premières van Nero.  In deze exclusieve reeks van 9 albums komen de verhalen aan bod waarin de hoofdfiguren voor het eerst hun opwachting maken. De Première van Petoetje en De Première van Petatje zijn de twee eerste titels uit de reeks.

Nero bundeling

Op 10 december komt ook de eerste bundeling uit de NERO-collectie uit. De avonturen van Nero 1965-1966 brengt een bundeling van verhalen aangevuld met leuke anekdotes die het tijdsbeeld van die periode schetsen.

Griezelleesplezier voor Halloween

Vandaag verschijnt ook De laatste vampier, het nieuwste album van Vertongen & Co. Pa Vertongen, een begrafenisondernemer, en Markske beleven er een avontuur met een doodskist, brrrr….
Verder verschijnt vandaag ook Het wilde westen van Junior Suske en Wiske, de zesde omnibus van F.C. De Kampioenen, de Amedee-special van Urbanus en 2 nieuwe uitgaven van Rooie Oortjes.

De laatste vampier

Vertongen & Co

Pa Vertongen, een begrafenisondernemer, heeft een unieke doodskist op de kop getikt. Hij heeft de hulp van zijn zoon Mark ingeroepen om de zware kist in de etalage te plaatsen. Een toevallige voorbijganger wil met alle geweld de kist kopen voor een graaf in Roemenië.

Het wilde westen

Junior Suske en Wiske

Rijdend in een oude postkoets belanden Suske en Wiske in het wilde westen. Deugniet Bert Bavet is niet meteen hun beste vriend maar samen beleven ze dit keer een wild avontuur: ze gaan op zoek naar goud! Wordt het de vondst van de eeuw?

De zesde omnibus

F.C. De Kampioenen

Vijf verhalen van De Kampioenen in één superdik album en voor een zeer democratisch prijsje! Het spiedende oog, Vertongen en zoon, Man, man, man! Stem voor mij! en Gebakken lucht.

Contacteer ons
Lynn Kiekens Marketing Strips
Lynn Kiekens Marketing Strips
Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen