Ontdek 'De koolhydraatarme keuken': snel afvallen zonder honger

Woensdag 28 maart 2018 — Kiezen voor koolhydraatarm is kiezen voor een nieuwe levensstijl. Gezonde vetten en eiwitten vul je aan met een kleine hoeveelheid koolhydraten uit verse producten zoals fruit, groente, granen en peulvruchten. Zo verbrandt je lichaam maximaal vet en verlies je gewicht zonder dat je inboet aan smaak. Ontdek de koolhydraatarme keuken: overheerlijke soepen, frisse slaatjes, knapperige spiesjes, fijne visschotels… En als kers op de taart fruitige desserts om zonder schuldgevoel van te genieten.

Kant-en-klaar voedsel en ongezonde tussendoortjes vol suiker, bewaar- en verdikkingsmiddelen, kleurstoffen en andere troep, die voor een snelle suikerkick zorgen (en voor de onvermijdelijke energiedip) verleiden ons overal en altijd. In meer dan 70 procent van de voeding in de supermarkt zitten onnodige suikers, snelle koolhydraten of schadelijke oliën.

De koolhydraatarme keuken is een introductie in low-carb gerechten, die niet alleen veel energie geven, maar je ook gezond af doen vallen. Inleidend wordt een antwoord gegeven op de vragen:

  • Koolhydraatarm: waarom wel / waarom niet?
  • Waar moet je op letten als je koolhydraatarm eet?
  • Wat zijn de belangrijkste ingrediënten voor de koolhydraatarme keuken?
  • Hoe ziet de koolhydraatarme voorraadkast er uit?

Aansluitend volgen 50 heerlijke recepten (ontbijt / voorgerechten / hoofdgerechten / desserts) die duidelijk en stapsgewijs beschreven zijn en voor iedereen perfect haalbaar zijn!

 

Kiezen voor koolhydraatarm betekent niet dat je jezelf uithongert of helemaal geen koolhydraten meer eet

 

__________________
ISBN 978 90 223 34 881 | 137 blz. | €19.99 | Paperback
Verschijnt op 28 maart 2018 
M-Books