Ontdek 'De koolhydraatarme keuken': snel afvallen zonder honger

Kiezen voor koolhydraatarm is kiezen voor een nieuwe levensstijl. Gezonde vetten en eiwitten vul je aan met een kleine hoeveelheid koolhydraten uit verse producten zoals fruit, groente, granen en peulvruchten. Zo verbrandt je lichaam maximaal vet en verlies je gewicht zonder dat je inboet aan smaak. Ontdek de koolhydraatarme keuken: overheerlijke soepen, frisse slaatjes, knapperige spiesjes, fijne visschotels… En als kers op de taart fruitige desserts om zonder schuldgevoel van te genieten.

Kant-en-klaar voedsel en ongezonde tussendoortjes vol suiker, bewaar- en verdikkingsmiddelen, kleurstoffen en andere troep, die voor een snelle suikerkick zorgen (en voor de onvermijdelijke energiedip) verleiden ons overal en altijd. In meer dan 70 procent van de voeding in de supermarkt zitten onnodige suikers, snelle koolhydraten of schadelijke oliën.

De koolhydraatarme keuken is een introductie in low-carb gerechten, die niet alleen veel energie geven, maar je ook gezond af doen vallen. Inleidend wordt een antwoord gegeven op de vragen:

  • Koolhydraatarm: waarom wel / waarom niet?
  • Waar moet je op letten als je koolhydraatarm eet?
  • Wat zijn de belangrijkste ingrediënten voor de koolhydraatarme keuken?
  • Hoe ziet de koolhydraatarme voorraadkast er uit?

Aansluitend volgen 50 heerlijke recepten (ontbijt / voorgerechten / hoofdgerechten / desserts) die duidelijk en stapsgewijs beschreven zijn en voor iedereen perfect haalbaar zijn!

 

Kiezen voor koolhydraatarm betekent niet dat je jezelf uithongert of helemaal geen koolhydraten meer eet

 

__________________
ISBN 978 90 223 34 881 | 137 blz. | €19.99 | Paperback
Verschijnt op 28 maart 2018 
M-Books

 

Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen