Schanulleke, de ideale app voor uw peuter

Leuk, leerzaam en kleurrijk

Iedereen kent Schanulleke wel, het schattige lappenpopje uit de stripreeks Suske en Wiske. WPG Uitgevers België heeft de leefwereld van Schanulleke gerecreëerd in een app, geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De app is gratis te downloaden op iOS- en Android-apparaten.

Peuters en kleuters zullen zich onmiddellijk thuis voelen in de wereld van Schanulleke, die uit drie delen bestaat: Boerderij, Speelkamer en Tuin. In de verschillende omgevingen kunnen kinderen prikkelende animaties bekijken en vrolijke geluiden ontdekken. Puzzels en zoekspelletjes zorgen voor extra spelelementen met een educatieve insteek.

De Speelkamer is gratis toegankelijk, de andere twee omgevingen zijn betalend.

De veilige, kleurrijke app is eenvoudig in gebruik. Kinderen kunnen grotendeels alleen de leefwereld van Schanulleke ontdekken. Er is extra informatie voor de ouders en bovendien kan er een gezellig moment samen gepland worden door het gebruik van het voorleesboekje.

De features van de Schanulleke app op een rijtje:

  • Geschikt voor iOS- en Android-tablets en -smartphones

  • Drie delen met herkenbare werelden: Boerderij, Speelkamer, Tuin

  • Educatieve, prikkelende spelletjes

  • Eenvoudig te gebruiken, kinderen kunnen zelfstandig aan de slag

  • Extra info voor ouders

  • Betaalde onderdelen zijn alleen toegankelijk nadat er uitdrukkelijk toestemming is gegeven door de ouders

 

©2014 WPG Uitgevers België

Illustraties: ©Heidi D’hamers, gebaseerd op een creatie van Willy Vandersteen 

Contacteer ons
Liesbeth Janssen Digital Marketing Manager, WPG Uitgevers België
Liesbeth Janssen Digital Marketing Manager, WPG Uitgevers België
Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen