Sinterklaas komt eraan!

Beste,

Is jouw lijstje voor Sinterklaas al klaar? Een strip is het ideale geschenk!
Met het nieuwe Familieboek van Suske en Wiske en de special Op glad ijs van F.C. De Kampioenen heb je bovendien extra veel lees- en spelplezier.

Om al helemaal in de sfeer te komen is er het nieuwste album van Mieleke Melleke Mol. Daarin beleven de vriendjes een knotsgek avontuur met Sinterklaas.
Ook is er een nieuw album van Urbanus, De gemolken duiven, waarin Urbanus strontscheppertje moet spelen. Die is vast niet braaf genoeg geweest om een cadeautje te krijgen van de Sint.

Veel stripplezier.

De gemolken duiven

Urbanus

Cesar wint een stel prijsduiven bij een vogelpikwedstrijd op café. Amedee is ervan overtuigd dat hij honger de wereld kan uithelpen door een machine uit te vinden die duiven melkt. En Urbanus? Die wordt noodgedwongen strontscheppertje van Tollembeek!

De nacht van Sinterklaas

Mieleke Melleke Mol

Het paard van Sinterklaas vertrekt onverwacht naar China om Chinees te leren. Hij vergeet echter dat hij hierdoor Sinterklaas in de problemen brengt. Hoe moet hij zonder zijn trouwe ros al het

speelgoed rondbrengen? Mieleke, Melleke en Mol snellen hem te hulp maar voor de kinderen blijft het bang afwachten of de Sint wel zal langskomen.

Familieboek

Suske en Wiske

De Suske en Wiske Feestspecial is het perfecte cadeau voor Sinterklaas of Kerstmis: 4 spannende avonturen, leuke spelletjes en tal van doe-opdrachten.

Leef je helemaal uit met onze helden!

Op glad ijs

F.C. De Kampioenen

Hou je klaar voor de meest spectaculaire special ooit, want onze voetbalvrienden begeven zich op glad ijs! De Kampioenen gaan niet alleen de sportieve toer op, het gaat er zelfs gewaagd aan toe!

Het concept van de Kampioenenspecials is ondertussen geen onbekende meer: 3 albums en supercoole spelletjes voor een zotte prijs!
 

Contacteer ons
Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen