Strips lezen tijdens de paasvakantie!

En samen met F.C. De kampioenen aftellen naar het WK.

De paasvakantie staat voor de deur en of je nu thuis blijft of erop uit trekt, of het nu goed weer is of regent…met een nieuwe strip zit je goed. De nieuwe stripbaan van WPG/SU ziet er alvast veelbelovend uit!

Met De Kampioenen kijken we al vooruit naar het WK voetbal. In ‘De Wereldkampioenen’-special  brengen we 3 strips, een lading megacoole spelletjes én een WK-poster! Urbanus komt op de proppen met het knotsgekke ‘De afgedankte stripfiguren’. Junior Suske en Wiske beleven hun eigen ‘ontspoorde sprookjes’. En voor de allerkleinsten zijn er nieuwe puzzelboekjes van Schanulleke. Bovenop deze nieuwe strips hebben wij voor de fans van De Kiekeboes, F.C. De Kampioenen en Suske en Wiske een aantal sterke titels herdrukt.

 

De Wereldkampioenen Special  van F.C. De Kampioenen

Kan je ook niet meer wachten tot het 17 juni is? Dan spelen de Rode Duivels hun eerste match op het WK in Brazilië.  In onze special zit de Kampioenen- poster met het speelschema. Samen  3 strips, een grote WK-quiz, ‘maak je eigen spandoek’ en tal van voetbalspelletjes..dé  ideale special  om je voor te bereiden op het WK voetbal.

 

De afgedankte stripfiguren van Urbanus

Dokter Schrikmerg is weer op pad met een nieuwe uitvinding: vechtrobots! Hij organiseert een boksmatch en Urbanus gaat de uitdaging aan. Hij wint op overtuigende wijze, maar verwondt per ongeluk ook één van de hostessen. Hij krijgt een enkelband en wordt veroordeeld tot huisarrest. Wanneer hij stiekem thuis wegsluipt om frietjes te gaan halen, wordt hij gearresteerd en veroordeeld tot levenslange opsluiting in de Opslagplaats voor Afgedankte Stripfiguren…

 

Ontspoorde sprookjes van Junior Suske en Wiske

Op een mooie zomerdag genieten  Lies, Tom , Tobias ,Suske en Wiske van een picknick in het bos. Achter de struiken ontdekken ze een oude spoorlijn, met daarop  een speelgoedtrein die hen naar Sprookjesland brengt…de start van een mooi en sprookjesachtigavontuur.

 

Herdrukken De Kiekeboes

Vanaf nu terug beschikbaar: 101 In vuur en vlam, 106 Vrolijke vrolijke vrienden, 112 En in kwade dagen, 127 De Pepermunten, 136 Schijnheilig bloed. Bovendien zijn er 3 titels voor het eerst beschikbaar in de nieuwe layout: 118 Kort en bondig, 123 Vluchtmisdrijf, 124 Stinkend rijk.

 

Herdrukken F.C. De Kampioenen

Vanaf nu terug beschikbaar: 25 Sergeant Carmen, 34 Supermarkske op de bres, 36 De trouwpartij, 37 Kampioenen op latten, 40 De groene zwaan, 41 Xavier gaat vreemd, 44 De antieke antiquair, 62 Oma Boma trainer

 

Herdrukken Suske en Wiske

Vanaf nu terug beschikbaar:  68 Het eiland Amoras, 153 De nare varaan, 156 Beminde Barabas, 157 De mollige meivis, 159 De Minilotten van Kokonera, 162 De gouden locomotief, 163 De vlijtige vlinder, 166 De maffe maniak, 175 De kadulle Cupido, 179 De windbrekers, 181 De perenprins, 184 De regenboogprinses, 196 De natte Navajo, 198 De lieve Lilleham, 201 Het dreigende dinges, 213 De eenzame eenhoorn. Het eiland Amoras verscheen al eens eerder met een nieuwe cover, de andere vijftien werden voor het eerst in een nieuw jasje herdrukt.

 

De wereld van Schanulleke breidt zich verder uit!

Schanulleke nodigt alle peuters uit om een kijkje te komen nemen bij haar thuis. Het is er best gezellig. En haar vriendjes zijn ook van de partij: Mol, Bever, Konijn en natuurlijk Beer! Je kunt het allemaal zien op de mooie kijkplaten met bijhorend verhaaltje. En dan maar puzzelen! Elk boek bevat 5 legpuzzels met 16 stukjes. Goed voor heel wat puur puzzelplezier!

 Schanulleke Puzzelpret - Dit zijn mijn vriendjes, Schanulleke Puzzelpret - Dit is mijn huisje

Contacteer ons
Lynn Kiekens WPG uitgevers België
Lynn Kiekens WPG uitgevers België
Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen