Stripreeks F.C. De Kampioenen integraal beschikbaar

Maandag 2 februari 2015 —  

Beste,

Op vraag van de vele fans zijn alle albums van F.C. De Kampioenen, een van de populairste stripreeksen in Vlaanderen, opnieuw beschikbaar. Alle albums werden herdrukt en zijn sinds vandaag opnieuw verkrijgbaar in de winkel.

Om dit heuglijke nieuws extra in de kijker te zetten, lanceert Standaard Uitgeverij de F.C. De Kampioenen-spaarkaart, een handig hebbeding om heel snel in kaart te brengen welke albums er nog ontbreken in je verzameling. De spaarkaarten zijn verkrijgbaar in de winkel en worden ook verdeeld via het volgende album - Supermarkske bakt ze bruin - dat verschijnt op 18 maart. Aan de spaarkaart is een wedstrijd gekoppeld waarmee de winnaar een heuse ‘meet & greet’ kan winnen met Markske en de geestelijke vader van de stripreeks, Hec Leemans.

Hoewel het nieuwe album van De Rode Ridder feestelijk begint, staat Johan in De Kinderrovers voor een levensbelangrijke missie: de pasgeboren zoon van kasteelheer Ludovicus en aanleiding voor de feestelijkheden, wordt ontvoerd. Johan gaat samen met de kasteelheer op zoek naar de kidnapper van de zuigeling. Elke seconde die wegtikt is er een te veel.

Morgen verschijnt ook de nieuwe Mega XL, een bundeling van tien volledige stripverhalen. Verhalen voor de allerjongsten, zoals Junior Suske en Wiske en Mieleke Melleke Mol, wisselen af met F.C. De Kampioenen, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder en veel meer. De Mega-XL is het familiealbum bij uitstek.

 

Veel stripplezier.

De Kinderrovers

De Rode Ridder

Op een van zijn tochten wordt Johan hartelijk ontvangen op het slot van Belland. De kasteelvrouw is net bevallen van een flinke zoon en er is dan ook reden tot feest. Wanneer op een avond de zuigeling wordt ontvoerd, aarzelt Johan niet om samen met Ludovicus de kasteelheer op zoek te gaan naar de kidnapper.

 

Mega XL

Deze ondertussen superdikke klassieker bevat niet minder dan 10 volledige stripverhalen van al je favoriete helden. Suske en Wiske, De Kiekeboes, F.C. De Kampioenen, De Rode Ridder, Urbanus, Mieleke Melleke Mol, Nero, Vertongen en C°, Bakelandt en Junior Suske en Wiske.

De bundel bevat volgende albums:

F.C. De Kampioenen – 50 kaarsjes

De Rode Ridder – De rode kogge

Suske en Wiske – De dartele draak

Nero – De hoed van Geeraard de Duivel

Mieleke Melleke Mol 11

De Kiekeboes – Een koud kunstje

Bakelandt – De ring van Napoleon

Vertongen & C° - De geslepen slaper

Urbanus – Holleke bolleke

Junior Suske en Wiske – Stripverhaaltjes AVI 3