Suske en Wiske introduceert 'De zwarte tulp' op Keukenhof

Meet & Greet met Suske en Wiske

Op dinsdag 29 april maken Suske & Wiske promotie voor hun nieuwe album De zwarte tulp in Keukenhof. Kom zeker langs tussen 12 uur en 16 uur, ga met hen op de foto en ontvang een mooie ansichtkaart van Suske en Wiske.

Op 18/06 ligt het album pas in de winkel, maar Suske en Wiske willen alvast hun aankomende album in de kijker zetten. En dat kunnen ze nergens beter doen dan in  Keukenhof. Holland is themajaar op Keukenhof en stelt de tulp centraal.

Het verhaal 'De zwarte tulp' gaat over een wedstrijd in Haarlem waarbij een hoog bedrag wordt uitgeloofd voor degene die een zwarte tulp kan ontwikkelen. Het verhaal speelt in 1672 en maakt op velen een onuitwisbare indruk. Nog steeds spreekt de zwarte tulp tot de verbeelding.

Locatie Keukenhof, Lisse, Nederland
Van 12.00 uur tot 16.00 uur

Voor meer informati via Keukenhof kan u terecht bij:

Annemarie M.M. Gerards-Adriaansens
PR Manager
Tel: +31 (0)252- 465505
[email protected]

www.keukenhof.nl


 


 

 

Over Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij België is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds, Manteau en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij België verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Standaard Uitgeverij

Al bijna een eeuw lang is Standaard Uitgeverij hét huis van vertrouwen voor de grootste stripreeksen van de Lage Landen. Monumenten zoals Suske en Wiske, De Kiekeboes, Urbanus, De Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Nero en De Smurfen bekoren al decennialang de harten van jong en oud door de honderden verhalen die bij ons worden uitgegeven.

Daarnaast draagt Standaard Uitgeverij verrassing, vernieuwing en verbazing hoog in het vaandel. De volledig geanimeerde applicaties De Stuivende Stad (Suske en Wiske) en Allemaal Eendjes (De Kiekeboes) zijn het levende bewijs dat deze aanpak ook weerklank vindt bij het grote publiek. Deze principes worden doorgetrokken in ons uitgeefbeleid, met als beste voorbeeld de recente, zeer succesvolle lancering van de parallelreeks van Suske en Wiske: Amoras. En als Standaard Uitgeverij werken we eraan om u ook in de toekomst te blijven verbazen.

Standaard Uitgeverij
Rijnkaai 100/A11
2000 Antwerpen